• Dit evenement is voorbij.

Extra Gildemis Sint Sebastiaan

13 mei om 08:30 - 09:30

Met ingang van vrijdag 7 mei bidden we in onze parochie de Noveen tot Sint-Sebastiaan. De Noveen is te downloaden op onze website of in gedrukte vorm af te halen bij het parochiecentrum. In de tijd van het bidden van de Noveen vindt er op Hemelvaartsdag – donderdag 13 mei om 08.30 uur – een extra Gildemis plaats in de Stadskerk van Sint-Gertrudis. In deze Gildemis zal een gildebroeder worden geïnstalleerd.

Ingang Kerkstraat.

(Volgeboekt) Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-233574. Dit kan op alle werkdagen van 09.00 uur tot 15.30 uur (behalve op vrijdagmiddag). Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Jan Foesenek
Intenties:
Voor de overledenen:
Maria Dagelinckx, o.o. Jan Baptist en Cor de Jong-Timmermans, Jac Hugens en o. fam., Ton Klaassen, Kees Booij, Willem Willemse, Jeanne Aanraad-van Elsakker, Frans Senff, o.o. Hans Gerard en Greet v. Hagen-Radder, Mieke v. Broekhoven Quik.
Gedoopt:
Natan Wandor