• Dit evenement is voorbij.

Jongerengroep The Next Step: Sinterkerst en nieuw

20 december 2020 om 14:30 - 16:30

Gratis

Met The Next Step komen we in december één keer bij elkaar. Daarom vieren we alle feestdagen op één avond online via Zoom. Denk aan Sinterklaas, Kerst, Oud& Nieuw, en… Het belooft een gezellige avond vol verrassingen te worden.

Praktisch
Koop van te voren een genderneutraal cadeau van 5 euro voor iemand anders. Op de avond zelf merk je voor wie jouw cadeau bestemd is. Wel even mooi inpakken natuurlijk! Na aanmelding ontvang je verdere informatie en de link voor Zoom.

Over The Next Step
Wil jij andere jongeren ontmoeten en met elkaar de diepte in gaan? We hebben het over wat jóu bezighoudt aan de hand van thema’s en werkvormen. We hebben het over geloof en kerk, maken een uitstapje en komen in actie voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Af en toe sluiten we aan bij activiteiten in het bisdom. Voor jongeren van 16 t/m 30 jaar.

Datum:
20 december 2020