Peuterkleuterviering Geef mij je hand

24 januari om 09:30 - 10:00

De Peuter- en kleutervieringen zijn er voor de allerkleinsten van 0 tot 6 jaar, samen met hun broers, zussen, papa’s en mama’s.
Met elkaar zingen, dansen en luisteren naar een mooi verhaal. Zo raak je spelenderwijs vertrouwd met het kerkgebouw en met geloof.
De Peuterkleuter viering is deze keer vanuit huis via livestream te volgen, vanwege de geldende coronamaatregelen. Het thema van de viering is “Opnieuw beginnen”.
Kijk hier op de website om de kleurplaten van Jonah uit de viering te downloaden.
Jaarthema
Dit jaar hebben we gekozen voor het thema “Vallen en opstaan – opnieuw beginnen” – over de grote liefde van Jezus voor elk mens, over zijn vergiffenis en barmhartigheid en dat wat we ook doen, met God kunnen we altijd opnieuw beginnen.

Voorganger:
diaken Jan Foesenek