• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

12 september om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Het aantal kerkbezoekers is 30 exclusief personeel.  Verplichte reservering vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-244983.

Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Viering Woord, Gebed en Communie

Voorganger:
diaken Jan Foesenek
Collecte:
Voor eigen parochie en vicariaat
Intenties:
Uit dankbaarheid.
Voor de overledenen:
Marriet en Brian Gruss-Musters, Carla Asselbergs-v. Kalmthout en o. fam., Mary v. Kalmthout, o.o. Johan en Rie v. Houcke-Boel, o.e. Kees en Jo de Wolf-Klaassen en zoon Peter, Anita Dietvorst, o.o. Dietvorst-Touw, o.o. de Kok-Matthijssen, Francien Kats-v. Eekelen, Addy de Krom-v. Leijsen, Michel Tempelaars, Pierre Hazen, Joke Hermans-Imandt, voor de overleden trouwe medewerkster v. de fair Jeanne Theuns-Aertssen.

Datum:
Tijd: