• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

3 oktober om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Het aantal kerkbezoekers is 30 exclusief personeel.  Verplichte reservering vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-244983.

Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Viering Woord, Gebed en Communie

Voorganger:
pastor Jo Staps
Collecte:
Voor eigen parochie, vicariaat en Bisdom
Wereldmissiedag voor kinderen
Intenties:
Voor de dopeling:
Laila Otto.
Voor de overledenen:
Thijs v. Rijsewijk en Jan de Boer, pastor Ben Riesewijk, Marietje Theuns-Jetten, Riny de Hoon, o.o. Horsten-Beuken, jgt Marriet Gruss-Musters, o.e. Testers-Bakx, Leo en Daniëlle Boudewijn, Elly Kruf-Suijkerbuijk, o.o. Paul en Jo Iriks-Franken, Jan v. den Boom, o.o. Janus en Nellie Uijtdewilligen-de Groot, o.o. Willem Dielens en Corrie Ligt en Nellie Dielens, jgt Piet Jacobs, o.o. Jan en Jo Bruijs-Franken, Marius Hendriksen, Marius Johan Cramer.
Gedoopt:

Jace Heuts