• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

11 juli om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Het aantal kerkbezoekers is 30 exclusief personeel.  Verplichte reservering vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-244983.

Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Viering Woord, Gebed en Communie

Voorganger:
pastor Corrie Hamers
Intenties:

Voor de dopelingen:
Amelia Coppens en Jevino Daelemans.
Voor de overledenen:
Jeanne Jansen- Kruf, Hanneke Hermans, Ton v. Eekelen, o.o. v. Eekelen-Thewes en o. fam., o.o. Jansen-Adriraenssens en o. fam., Ied Jansen, Carla Asselbergs-v. Kalmthout en o. fam., Nelly Zandee-Bruijs, o.o. Hans Gerard en Greet v. Hagen-Radder, o.o. Ad en Jeanet v. den Aarssen-Boshouwers, Piet Hanssen, Pierre Hazen, Maria Theresia v. Kalmthout, Toke Jansen-Mangelaars, Jeanne Theuns-Aertssen.
Gedoopt:
Oliver v. Eekelen