• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

18 juli om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Het aantal kerkbezoekers is 30 exclusief personeel.  Verplichte reservering vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-244983.

Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Viering Woord, Gebed en Communie

Voorganger:
pastor Jo Staps
Intenties:
Voor de overledenen:
Sjef v. den Boom, Louis v. Egeraat, jgt. Frans v. Tilburg, Jacob v. der Graaf, o. fam. v. den Berg-Hoeks, Bernard Geerts, Cor v. Bragt, o. o. Johan en Rie v. Houcke-Boel, o. o. Horsten-Beuken, Piet Verbeek, Viñas Peña, Frans Janssen, Maria Verberne-Heijmans, Jan Hagenaars, Bans de la Rambelje, Jeanne Theuns Aertssen, Jeanne Jansen-Kruf, o. o. Willem en Corrie Dielens-Ligt en Nelly Dielens.
Overleden:
Sjef van den Boom, Louis van Egeraat