• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

25 juli om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Het aantal kerkbezoekers is 30 exclusief personeel.  Verplichte reservering vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-244983.

Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Viering Woord, Gebed en Communie

Voorganger:
diaken Jan Foesenek
Intenties:
Uit dankbaarheid voor een 90ste verjaardag.
Voor de overledenen:
Louis Schuurbiers, Papy Luneta, o.o. Horsten-Beuken, Troy Wener, Leentje de Winter- Boonman, Kees Booij, o.o. Piet en Nel de Kok-Verdult, Johanna Hopstaken- Klaassen, Katrien Baum-Müllenberg, Annie en Koos de Jong, Sjef v. den Boom, Louis v. Egeraat, Jeanne Jansen-Kruf.
Overleden:
Louis Schuurbiers