• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

9 mei om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Het aantal kerkbezoekers is 30 exclusief personeel.  Verplichte reservering vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-244983.

Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Viering Woord, Gebed en Communie

Voorganger:
pastor Corrie Hamers
Intenties:
Voor de Eerste H. Communicanten.
Voor de overledenen:
Frans Senff, Jeanne Aanraad-v. Elsakker, Frans Küppers, o.o. Krijn en Truus Endhoven-Steijns, Carla Asselberg-v. Kalmthout en o. fam., Kees en Annie de Rooij-Ditvoorst, Toon Vroegrijk, Riet Sikkers-Meesters, opa Sjaak Landa, Johanna Hopstaken- Klaassen, Jan Proost.
Gedoopt:
Wisse Moerkens