• Dit evenement is voorbij.

1ste Pinksterdagviering in Sint Catharinakapel

23 mei om 08:30 - 09:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Het aantal kerkbezoekers is 30 exclusief personeel.  Verplichte reservering vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-244983.

Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Jan Foesenek
Collecte:
15 t/m 23 mei Week Nederlandse Missionaris
Pinksteractie
Intenties:
Voor de dopeling:
Sofie Manski.
Voor de overledenen:
Herman Soeters, o.o. Asselbergs-Hamer, o. fam. de Jager en v. Boxtel, Mariet en Brian Gruss-Musters, Piet Verbeek, Viñas Peña, o.o. Walter en Riet Franken-Withagen, o.o. Kees en Vrony Klaassen-Machielsen, o.o. Jos en Mientje Redeman-Witjes, o.o. Johan en Rie v. Houcke-Boel, Wim Suykerbuyk, o.o. Hans Gerard en Greet v. Hagen-Radder, Sjaak Schenk.
Overleden:
Herman Soeters