• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

30 mei om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Het aantal kerkbezoekers is 30 exclusief personeel.  Verplichte reservering vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-244983.

Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Viering Woord, Gebed en Communie

Voorganger:
pastor Jo Staps
Intenties:
Uit dankbaarheid.
Voor het voorgenomen huwelijk van:
Jeroen Hendrickx en Anouk Bosters.
Voor de overledenen:
Jo Bruijs-Franken, Jona Limberger, Pierre Hazen, Jan Bosters, o.o. Albri Jeroen en Agnes Janssens-Boel, o.o. Horsten-Beuken, Antoinette v. Hasselt, Piet Verbeek, Nellie Zandee-Bruijs, Alphons Smout en Antonetta Somers, o.o. Piet en Nel de Kok-Verdult, o.o. Hans Gerard en Greet v. Hagen- Radder, Herman Soeters, o.o. Paul en Jo Iriks-Franken, o.o. Adriaan en Jopie Matthijssen-Batenburg, Jopie Noteltiers, Rinus Bennaars.
Gedoopt:
Sofie Manski