• This event has passed.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

11 April om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-244983.
Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Viering van Woord, Gebed en Communie

Voorganger:
pastor Corrie Hamers

Intenties:
Voor het voorgenomen huwelijk van:
Erwin v. der Schaft en Caroline Romboud.
Uit dankbaarheid.
Voor de overledenen:
Jan Verdult, Koos en Net Tebbens, o.o. Jacobus en Cornelia v.d. Water-Mennes, Piet Snepvangers, o. o. Schepers-v.d. Weijgert, Mieke de Graauw-Koopman, Carla Asselbergs-v. Kalmthout en o. fam., Leo en Daniëlle Boudewijn, Anneke Bastiaansen-Swagemakers, o.o. Jos en Mientje Redeman-Witjes.

Collecte: Caritas
Caritas organiseert creatieve inzamelingsacties voor bijvoorbeeld de voedselbank en dak- en thuislozen en betrekt de hele parochie hierbij. Caritas organiseert ieder eerste weekend van de maand een speciale collecte tijdens de weekendvieringen, voor verschillende bestemmingen.

Date:
11 April