• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

3 januari om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-244983.
Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Viering:
Woord, Gebed en Communie

Voorganger:
pastoor Jo Staps

Collecte:
Dit weekend is de collecte voor Caritas.
Caritas organiseert creatieve inzamelingsacties voor bijvoorbeeld de voedselbank en dak- en thuislozen en betrekt de hele parochie hierbij.

Intenties:
Zus Penders-Veraart, Carla Asselbergs-v. Kalmthout, o.o. Jacobus en Cornelia van de Water-Mennes, Kees Bruijs, Leo en Daniëlle Boudewijn, o.o. Piet en Betsie Nuijten-Verbiest, o.o. Bertus en Riet Wittenbols-v. Hapert, Thijs v. Rijsewijk en Jan de Boer, pastor Ben Riesewijk. Marietje Theuns-Jetten.

Datum:
Tijd: