Terugkomviering dopelingen St.-Gertrudiskerk

31 januari om 15:30 - 16:00

In deze viering worden alle dopelingen van het afgelopen jaar nog eens feestelijk onthaald. Zij zijn hiervoor al uitgenodigd. In de viering lezen we het evangelieverhaal van Jozef en Maria. Zij gingen met hun kind Jezus op de veertigste dag na de geboorte naar de tempel. In de terugkomviering krijgt ieder gezin een speciale, gewijde kaars. Ook de kinderen worden gezegend. De viering is op de kleine kinderen gericht. De gewijde kaarsen mogen de kinderen mee naar huis nemen.

Voorgangers zijn pastoor Paul Verbeek en diaken Anton Janssen.

Ansjovis
Als teken dat de dopelingen bij de parochie horen hebben wij bij de doopvieringen een ansjovis met de naam van de dopeling in de kerk opgehangen. Deze kunnen na afloop van deze terugkomviering mee naar huis worden genomen.

Reserveren verplicht
Ouders moeten zich met hun dopeling en hun andere kinderen aanmelden voor de viering. Bel op werkdagen van 9.00 – 15.30 uur, behalve op vrijdagmiddag, naar het parochiecentrum: 0164-233574 . Of stuur een e-mail naar doop@lievevrouweparochie.nl

Datum:
Tijd: