• Dit evenement is voorbij.

Voorlichtingsavond Eerste Communie

26 oktober om 19:30 - 20:30

Gratis

Met deze voorlichtingsavond start de voorbereiding van de Eerste Heilige Communie van 2021. Als je kind de communie doet, is dat groot feest. Hij of zij mag dan delen van het Brood dat symbool staat voor het lichaam van Jezus. Je ontvangt alle informatie over het project en de communievieringen.

De communievieringen zijn in 2021 op zondag 16 mei in de Lourdeskerk en op zondag 30 mei in de St.-Gertrudiskerk.
Op de voorlichtingsavond krijg je als ouder alle informatie die je nodig hebt. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen aan de werkgroep. Je kunt die avond je zoon of dochter meteen inschrijven voor de Eerste Communie.

Kinderen kunnen ingeschreven worden voor de Eerste Heilige Communie als ze in groep vier van de basisschool zitten, of in een hogere groep. Dat betekent dat wij ervan uit kunnen gaan dat ze kunnen lezen en schrijven. Dit hoeft niet vlot te gaan. Wij houden zoveel mogelijk rekening met de verschillende niveaus van de kinderen. Voor de kinderen is het belangrijk dat ze mee kunnen doen en begrijpen wat er in het project ‘Blijf dit doen’ staat beschreven.

Foto: Dick Vermaas

Datum: