• Dit evenement is voorbij.

Zaterdagviering

24 april om 17:00 - 18:00

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Anton Janssen

Intenties:
Voor de dopeling:
Wisse Moerkens.
Voor de overledenen:
Frans Adriaansen, o.o. Piet en Nel de Kok-Verdult, Riny de Hoon, Anneke v. den Boom, Joke v. den Boom-Jonkers, Piet Verbeek, Viñas Peña, Jan Bosters, o.o. Jan Baptist en Cor de Jong-Timmermans, o.o. Gerrit en Riet Leenders-Vercammen, Dewdath Ritoe, Alexander en Dominique Hubers, Nelly Nuijten-Schillemans.

Overleden:
Frans Adriaansen