• This event has passed.

Paastriduüm Paaswake

3 April om 19:00 - 20:00

De vieringen van het Paastriduüm worden uitgezonden op ZuidWest TV vanuit de OLV van Lourdeskerk. De drie vieringen op Witte Donderdag, Goede Vrijdag en de Paaswake beginnen om 19.00 uur.
Omdat er dit jaar maar dertig kerkgangers worden toegelaten tot de vieringen, kunnen heel veel mensen de vieringen toch vanuit huis via televisie volgen.

De liturgieboekjes voor de vieringen kun je in de Goede Week afhalen op het parochiecentrum.

Download hier: Liturgieboekje Paaswake LVP 2021

Reservering voor deze én alle andere vieringen van Pasen start op woensdag 24 maart, vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 09.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Jan Foesenek
diaken Anton Janssen
pastor Fredi Hagedoorn

Intenties:
Paaswake 3 april:
David Halfhide, voor overleden broer, Nelly de Leeuw-Verhees, Wim de Leeuw, o.o. Hartman-van der Ven, o.o. Delhez-Koevoets en zonen, Kees en Els Bastianen-v. Enschoten, Gerarda Luijks-de Crom en zoon Gerard en o. fam., o.o. Kees en Vrony Klaassen-Machielsen, o.o. v. Bavel-Verstraten, Hennie Verbraak-v. Bavel, Ineke Melisse-v. Bavel, Lianne Foesenek.

Date:
3 April