• Dit evenement is voorbij.

Zaterdagviering

29 mei om 17:00 - 18:00

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Aangeraden te reserveren vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 09.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Jan Foesenek
Intenties:
Uit dankbaarheid.
Voor het voorgenomen huwelijk van:
Jeroen Hendrickx en Anouk Bosters.
Voor de overledenen:
Jo Bruijs-Franken, Jona Limberger, Pierre Hazen, Jan Bosters, o.o. Albri Jeroen en Agnes Janssens-Boel, o.o. Horsten-Beuken, Antoinette v. Hasselt, Piet Verbeek, Nellie Zandee-Bruijs, Alphons Smout en Antonetta Somers, o.o. Piet en Nel de Kok-Verdult, o.o. Hans Gerard en Greet v. Hagen- Radder, Herman Soeters, o.o. Paul en Jo Iriks-Franken, o.o. Adriaan en Jopie Matthijssen-Batenburg, Jopie Noteltiers, Rinus Bennaars.
Gedoopt:
Sofie Manski