• Dit evenement is voorbij.

Zaterdagviering

10 juli om 17:00 - 18:00

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Aangeraden te reserveren vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 09.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Viering van Woord, Gebed en Communie

Voorganger:
pastor Fredi Hagedoorn
Intenties:
Voor de dopelingen:
Amelia Coppens en Jevino Daelemans.
Voor de overledenen:
Jeanne Jansen- Kruf, Hanneke Hermans, Ton v. Eekelen, o.o. v. Eekelen-Thewes en o. fam., o.o. Jansen-Adriraenssens en o. fam., Ied Jansen, Carla Asselbergs-v. Kalmthout en o. fam., Nelly Zandee-Bruijs, o.o. Hans Gerard en Greet v. Hagen-Radder, o.o. Ad en Jeanet v. den Aarssen-Boshouwers, Piet Hanssen, Pierre Hazen, Maria Theresia v. Kalmthout, Toke Jansen-Mangelaars, Jeanne Theuns-Aertssen.
Gedoopt:
Oliver v. Eekelen