• Dit evenement is voorbij.

Zaterdagviering

17 juli om 17:00 - 18:00

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Aangeraden te reserveren vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 09.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Jan Foesenek
Intenties:
Voor de overledenen:
Sjef v. den Boom, Louis v. Egeraat, jgt. Frans v. Tilburg, Jacob v. der Graaf, o. fam. v. den Berg-Hoeks, Bernard Geerts, Cor v. Bragt, o. o. Johan en Rie v. Houcke-Boel, o. o. Horsten-Beuken, Piet Verbeek, Viñas Peña, Frans Janssen, Maria Verberne-Heijmans, Jan Hagenaars, Bans de la Rambelje, Jeanne Theuns Aertssen, Jeanne Jansen-Kruf, o. o. Willem en Corrie Dielens-Ligt en Nelly Dielens.
Overleden:
Sjef van den Boom, Louis van Egeraat