• Dit evenement is voorbij.

Zaterdagviering

27 november om 17:00 - 18:00

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Voorgangers:
pastor Wouter Blesgraaf Sj.
diaken Anton Janssen
Collecte:
Voor eigen parochie, vicariaat en bisdom
Intenties:
Overleden:
Lies Poldermans-Konings, Marie-José de Vos-Meskens, o.o. Piet en Nel de Kok-Verdult, Wim Suykerbuyk, o.o. Kees en Jo de Wolf-Klaassen en zoon Peter, o.o. Clé en Nel Plouvier- Hagenaars, Rian Plouvier Bakx en Rob Plouvier, o.o. Piet en Diny Tange-Hees, Piet Verbeek, Maria Thuij Thuij, Zus v. Onzenoort- v. Wesel, José de Waal-Franken, Wim Schijven, Lianne de Kramer-de Bruijn, Rinus Bennaars en o. fam., Koos en Net Tebbens, Leo Tebbens.
Overleden:
Lies Poldermans-Konings, Marie-José de Vos-Meskens