• Dit evenement is voorbij.

Zaterdagviering

6 februari om 17:00 - 18:00

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Jan Foesenek

Intenties:
Voor de overledenen: Rie v. Houcke-Boel, Anny de Jong-de Groot, Rien v. Ineveld, Bep Jansen-Kiebert, Wim Suykerbuyk, Katrien Baum-Müllenberg, Thijs v. Rijsewijk en Jan de Boer, pastor Ben Riesewijk, Marietje Theuns-Jetten, Joke Hermans en o. fam., jgt. Fons de Kok, o.o. Jacobus en Cornelia v. de Water-Mennes, Jan Belde, o.e. Testers-Bakx, Jack v. Broekhoven.

Overleden:
Rien v. Ineveld, Bep Jansen-Kiebert, Wim Suykerbuyk, Katrien Baum-Müllenberg

Collecte:
Dit weekend is de collecte voor Caritas

Datum:
Tijd: