Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zaterdagviering met Kerstkribjes zegenen

12 december 2020 om 17:00 - 18:00

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek en diaken Anton Janssen

Kribjes zegenen
Aan het einde van de viering kun je je kerstkribje laten zegenen. Kijk op lievevrouweparochie.nl/kerstkribbenzegenen voor meer informatie.

Adventsactie
12 en 13 december is de schaalcollecte in alle vieringen bestemd voor de Adventsactie. Het thema dit jaar is “Delen smaakt naar meer”. De Adventsactie ondersteunt diverse projecten wereldwijd die zich richten op voedselzekerheid. Ze helpt gezinnen om eigen groenten, granen en fruit te verbouwen. En geeft training in duurzame landbouwtechnieken en helpen boerengezinnen met het opzetten van landbouwbedrijfjes. Je financiële ondersteuning is zeer welkom.

Intenties:
Voor de dopeling: Kaj Nijsse.
Voor de overledenen: Nel Plouvier Hagenaars, Jan Verdult, o.o. v. Gool en zoon Ton, o.o. Hagenaars-de Jong, Christ de Bont, Mary de Bont, Louis v. der Hoeven, Alex en Dominique Hubers, Martin Nuijten, Marcel Maluba.

Overleden: Nel Plouvier Hagenaars
Getrouwd: Kelvin Rusbach en Saskia Oosterbeek


Gegevens

Datum:
12 december 2020
Tijd:
17:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Site:
www.lievevrouweparochie.nl/wekelijkse-vieringen

Organisator

Lievevrouweparochie
Telefoon:
0164-233574
E-mail:
info@lievevrouweparochie.nl
Site:
https://lievevrouweparochie.nl

Locatie

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes
Prins Bernhardlaan 66
Bergen op Zoom, 4615 BD Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0164-234867