Zin op Zaterdag: Zin in Zen

6 maart om 19:00 - 20:30

Meditatie is een weg naar stilte en rust in jezelf. Eerst zul je die stilte misschien zelf zoeken, maar dan zul je merken dat die stille aandacht vooral aan jou trekt. Je kunt die stille aandacht zoeken om verschillende redenen: om tot rust te komen, grotere concentratie of omdat je religieuze verdieping zoekt. Deze Zin op Zaterdag willen we ervaren wat stille aandacht met ons doet. De tekst uit Genesis waar het God is die de mens levensadem inblaast, is de gedachte die ons samenzijn draagt. We zullen ook merken dat het samen mediteren het samenzijn zal versterken.

De meditatie vindt plaats in de St.-Gertrudiskerk, ingang Kerkstraat, om 19.00 uur op zaterdag 6 maart 2021. Reserveren is verplicht: op werkdagen (behalve vrijdagmiddag) op telefoonnummer 0164 233 574.

Zin op Zaterdag

Verbinding – verdieping – vernieuwing. Zin op Zaterdag is voor jou, als je geraakt wil worden door stilte, muziek, zang, inspirerende verhalen of een meditatieve viering.

Datum:
Tijd: