• Dit evenement is voorbij.

Zin op Zaterdag: Schrijf jij je ook in voor “Onze Vader”?

5 juni om 19:00 - 20:30

Door welke zin, door welk woord in het Onze Vader wordt u geraakt en wat heeft dit u vandaag te zeggen. We nemen de tijd en de gelegenheid om dit geraakt zijn uit te drukken in uw eigen woorden, uw persoonlijk gebed en dit desgewenst met elkaar te delen. Henk Beijen zal dit samen zijn muzikaal begeleiden met gitaar en zang; en Karin van der Velden zal dit samenzijn muzikaal begeleiden met fluit. Schrijft u ook met ons mee? We zien uw komst graag tegemoet op zaterdag 5 juni om 19.00 uur in de St.-Gertrudiskerk, ingang Kerkstraat.

Reserveren is verplicht: op werkdagen (behalve vrijdagmiddag) op telefoonnummer 0164 233 574.

Zin op Zaterdag

Verbinding – verdieping – vernieuwing. Zin op Zaterdag is voor jou, als je geraakt wil worden door stilte, muziek, zang, inspirerende verhalen of een meditatieve viering.

Datum:
Tijd: