• Dit evenement is voorbij.

Zin op Zaterdag: Franciscusviering

28 september om 13:30 - 15:30

Op 4 oktober is de sterfdag van de heilige Franciscus. In deze Franciscusviering staan we daar samen bij stil. De viering heeft als thema: Nabijheid op afstand.

Vanaf 13.30 uur verwelkomen we je graag met een kopje koffie of thee en om 14.00 uur begint de Franciscusviering.

Deze Franciscusviering is een samenwerking tussen de Franciscaanse Custodie Bergen op Zoom e.o. en Zin op Zaterdag, Lievevrouweparochie Bergen op Zoom.

Omdat door de Coronamaatregelen het aantal deelnemers vooraf bekend moet zijn en beperkt is tot max. 30 personen, vragen wij om je vóór 1 oktober 2020 aan te melden bij: mariongieben@hotmail.com

Iedereen, van welke gezindte dan ook, is van harte welkom.

Over Zin op Zaterdag

Verbinding – verdieping – vernieuwing. Zin op Zaterdag is voor jou, als je geraakt wil worden door stilte, muziek, zang, inspirerende verhalen of een meditatieve viering.

Datum:
Tijd: