• Dit evenement is voorbij.

Zin op Zaterdag: Djembe in de Gertrudiskerk

5 november om 19:00 - 20:30

Zaterdag 5 november 19.00 uur Djembe workshop in de Gertrudiskerk

Het samen spelen van Afrikaanse ritmes op de djembe is vreugdevol, verbindend en aards. Daarom organiseren we een workshop djembe spelen. Je hoeft geen ervaring te hebben met djembe spelen om mee te doen. Zin is het allerbelangrijkste. Sander Berkvens neemt ons mee op dit muzikale avontuur op zaterdag 5 november 2022 van 19.00 tot ca. 20.30 uur. Vanwege het aantal beschikbare trommels kunnen er maximaal 8 deelnemers meedoen. U dient zich daarom aan te melden voor 2 november 2022 bij Jolanda Tholenaar (tel: 0164-258260 of jolandatholenaar@gmail.com). Mocht u in de gelegenheid zijn om zelf een trommel mee te nemen, geef dit aan zodat er meer mensen mee kunnen doen.

Zoals u van ons gewend bent binnen Zin op Zaterdag zijn er ook nu geen kosten verbonden aan deelname.
Van harte welkom op 5 november.

Het programma van het najaar van 2022.

• Op zaterdag 3 september 2022 is er geen Zin op Zaterdag. Het is dan het startweekend van de Lievevrouweparochie.
  • Op vrijdagavond 16 september 2022 vindt de Vredewandeling plaats in het kader van de Vredesweek. Het thema van de Vredesweek is: Generatie Vrede. De Vredeswandeling wordt verzorgd door de Raad van Kerken en de werkgroep Zin op Zaterdag. De wandeling start om 19.00 uur met een korte viering in de Sint Gertrudiskerk en eindigt in Ontmoetingkerk.
  • Op zaterdag 1 oktober 2022 is er geen Zin op Zaterdag.
  • Op zaterdag 8 oktober 2022 is er een Franciscusviering, verzorgd door de Franciscaanse Custodie. Deze vindt plaats in de grote kerkzaal in de Williamstraat. Verdere informatie volgt nog.
  • Op zaterdag 5 november 2022 Zin op Zaterdag in de Sint Gertrudiskerk. Er is dan een workshop Djembé spelen onder leiding van Sander Berkvens.
  • Op zaterdag 3 december 2022 Zin op Zaterdag in de Sint Gertudiskerk. Fredi Hagendoorn verzorgt dan een lezing met als thema: Barmhartigheid voor jezelf.

Namens de werkgroep zin op Zaterdag,
Claartje van Tilborg.

Datum: