• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

6 december 2020 om 11:00 - 12:00

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

voorgangers:
pastoor Paul Verbeek en diaken Jan Foesenek.

Intenties:
Martin Nuijten, Piet Verbeek, Thijs v. Rijsewijk en Jan de Boer, pastor Ben Riesewijk, Marietje Theuns-Jetten, Christ de Bont, Mary de Bont, Riny de Hoon, Jan Verdult, Leo en Daniëlle Boudewijn, Elly Kruf-Suijkerbuijk, Jozef en Johanna Hopstaken-Klaassen, Cor en Ria Schuurbiers-de Nijs, o.o. Krijn en Truus Endhoven-Stijns, Jan Verdult, Martin v. Rumt, Nelly Nuijten-Schillemans.

Gedoopt: Lucien Meijer
Overleden: Martin Nuijten