• Dit evenement is voorbij.

Gezinsviering in de OLV van Lourdeskerk “Samen vieren we vakantie”.

18 juli om 11:00 - 12:00

Gezinsvieringen met als thema “Samen vieren we vakantie”.
Neem je strandspullen mee,

In deze slotviering vieren we samen dat het bijna vakantie is. Jezus zegt dat het goed is om af en toe uit te rusten.

Aanmelden voor de viering in de OLV van Lourdeskerk is verplicht op werkdagen tussen 09.30 en 11.30 uur via 0164-234867 of via WhatsApp bij pastor Fredi Hagedoorn: 06-27420542.
Download: Flyer gezinsvieringen 18 juli

Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
pastor Fredi Hagedoorn
Intenties:
Voor de overledenen:
Sjef v. den Boom, Louis v. Egeraat, jgt. Frans v. Tilburg, Jacob v. der Graaf, o. fam. v. den Berg-Hoeks, Bernard Geerts, Cor v. Bragt, o. o. Johan en Rie v. Houcke-Boel, o. o. Horsten-Beuken, Piet Verbeek, Viñas Peña, Frans Janssen, Maria Verberne-Heijmans, Jan Hagenaars, Bans de la Rambelje, Jeanne Theuns Aertssen, Jeanne Jansen-Kruf, o. o. Willem en Corrie Dielens-Ligt en Nelly Dielens.
Overleden:
Sjef van den Boom, Louis van Egeraat