• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk: de start van het nieuwe werkjaar

12 september om 11:00 - 12:00

Het jaarthema: “Leerlingen van Jezus”
Zaterdag 11 en zondag 12 september vieren we in beide kerken de start van het nieuwe werkjaar. Het pastoraal team presenteert het jaarthema: “Leerlingen van Jezus”. Op zaterdag om 17.00 uur in de OLV van Lourdeskerk wordt het eerste exemplaar van de Parochiegids én de doelstellingen voor komend jaar uitgereikt. Op zondag om 09.30 uur in de St.-Gertrudiskerk wordt het eerste flesje Gertrudiswater uit de Bron van St.-Gertrudis aangeboden. En op zondag om 11.00 uur in de OLV van Lourdes zijn gezinnen met kinderen van harte welkom om het jaar met ons te openen.

Verplichte reservering vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 09.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastoraal team
Collecte:
Voor eigen parochie en vicariaat
Intenties:
Uit dankbaarheid.
Voor de overledenen:
Marriet en Brian Gruss-Musters, Carla Asselbergs-v. Kalmthout en o. fam., Mary v. Kalmthout, o.o. Johan en Rie v. Houcke-Boel, o.e. Kees en Jo de Wolf-Klaassen en zoon Peter, Anita Dietvorst, o.o. Dietvorst-Touw, o.o. de Kok-Matthijssen, Francien Kats-v. Eekelen, Addy de Krom-v. Leijsen, Michel Tempelaars, Pierre Hazen, Joke Hermans-Imandt, voor de overleden trouwe medewerkster v. de fair Jeanne Theuns-Aertssen.

Datum:
Tijd: