• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

5 september om 11:00 - 12:00

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Verplichte reservering vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 09.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Viering Woord, Gebed en Communie

Voorganger:
diaken Anton Janssen
Collecte:
Intenties:
Uit grote dankbaarheid:
b.g.v. het 40-jarig huwelijksfeest van Koert en Elma Bastianen-Luijks.
Voor een goede zwangerschap en de geboorte van een gezond kindje. En voor onze o. fam. leden: jgt. Gerda Luijks-de Crom, Gerard Luijks en Ankie Prinsen, o.o. Kees en Els Bastianen-v. Enschot, John Alexopoulos, alle verdere o. lieve fam. leden, vrienden en vriendinnen.
Voor andere overledenen:
Francien Kats-v. Eekelen, Thijs v. Rijsewijk en Jan de Boer, pastor Ben Riesewijk, Marietje Theuns-Jetten, Jan Baptist en Cor de Jong-Timmermans, Anneke Bastiaansen-Swagemakers, Leo en Daniëlle Boudewijn, Wim Suykerbuyk, Monique de Vos-Dietvorst, Frans v. Steen, Jeanne Vonk-de Koning.
Overleden:
Francien Kats-v. Eekelen