Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

16 mei om 11:00 - 12:00

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Verplichte reservering vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 09.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Viering van Woord, Gebed en Communie
Voorganger:

pastor Fredi Hagedoorn
Intenties:
Voor de overledenen:
Maria Dagelinckx, o.o. Jan Baptist en Cor de Jong-Timmermans, Jac Hugens en o. fam., Ton Klaassen, Kees Booij, Willem Willemse, Jeanne Aanraad-van Elsakker, Frans Senff, o.o. Hans Gerard en Greet v. Hagen-Radder, Mieke v. Broekhoven Quik.
Gedoopt:
Natan Wandor