• This event has passed.

Hoogfeest van Pasen viering in de OLV van Lourdeskerk

4 April om 11:15 - 12:30

Let op: deze viering begint om 11.15 uur

We vieren het Hoogfeest van Pasen.

Reservering voor deze én alle andere vieringen van Pasen start op woensdag 24 maart,

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 09.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Anton Janssen

Intenties:
Eerste Paasdag 4 april:
Voor het voorgenomen huwelijk van:
Erwin v. der Schaft en Caroline Romboud.
Voor de overledenen:
Thijs van Rijsewijk en Jan de Boer, Pastor Ben Riesewijk, Marietje Theuns-Jetten, Frans Küppers, Pierre Hazen, Kees en Betsie de Rooij-Gieles en dochter Annemarie, Anneke Gieles, Ton Klaassen, Wout Franken en o.fam., o. fam. Bakx, Gerard Geldhoff, o.o. Gerardus en Adriana Mertens-v. Aert, Betsie Konings-Nuijten, o.o.Albri Jeroen en Agnes Janssens-Boel, Piet Verbeek, o.o. Jacobus en Cornelia v.d. Water-Mennes, Alida Hagedoorn-v. Roosendaal, Adriana Proost, o.o. Walter en Riet Franken-Withagen, Mieke de Graauw-Koopman, o.o. In de Weij-Schroeijers, Leo Hagen, Wim Suijkerbuijk, Anneke Bastaansen-Swagemakers, o.e. Jan en Lia Lint-Melisse GER o.o. Schepers-v. de Weijgert, Alida Hagedoorn-v. Roosendaal, Lou Verhagen, Alphons Smout en Hendrika Smout-Somers, Antonetta en Cornelia Somers, Leo en Daniëlle Boudewijn, o.o. Langenberg en zoon Piet, Piet Palstra, o.o. Palstra-Ditvoorst, Lyon Bogers en zoon Tonnie.

Gedoopt:
Niklas Kuick