• This event has passed.

Palmzondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

28 March om 11:00 - 12:00

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 09.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Anton Janssen

Intenties:
Voor het voorgenomen huwelijk van:
Erwin v. der Schaft en Caroline Romboud.
Voor de dopeling:
Niklas van Kuijck.
Voor de overledenen:
Jos Pijnenburg, Anneke Bastiaansen-Swagemakers, Pierre Hazen, Jan v. den Boom, Piet Verbeek, Vinãs Penã, Sjaak Hellemons, o.o.Piet en Joke Matthijs-Verpalen, Frans Janssen, Leo en Daniëlle Boudewijn, o.o. Asselbergs-Hamer, o.o. Stuart-v. Tilborg en hun zonen Rien en Pim, Wim Willemse, Leo Hagen, Jan Proost, o.o. Jos en Mientje Redeman-Witjes.

Overleden:
Jos Pijnenburg, Anneke Bastiaansen-Swagemakers, Jaantje v. Kempen-de Vries