Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

7 maart om 11:00 - 12:00

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Jan Foesenek

Intenties:
Voor de overledenen:
Piet Verbeek, Betty v. Tilborg-Vrients, Ad v. den Aarssen, Huib v. d. Voorde, Jan Rozendaal, Thijs van Rijsewijk en Jan de Boer, pastor Ben Riesewijk, Marietje Theuns-Jetten, Jan de Kort en o. fam., Rinus Rokx, Koos en Net Tebbens.

Datum:
Tijd: