• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

28 februari om 11:00 - 12:00

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
pastor Fredi Hagedoorn

Intenties:
Voor de overledenen:
Huib v. de Voorde, Ad v. den Aarssen, o.o. Burger-Kommers, o.o. de Bont, Albèr Meuleman, Rob Meuleman, Christ de Bont, Mary de Bont, o. fam. Hazen-Kil, o.o. de Kok-Matthijssen en Anita, Geertje Hagen-Kamminga, Addy de Krom-v. Leysen, jgt. Pieter Christiaan Luijks en o.o.

Overleden:
Huib v. de Voorde