• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

14 februari om 11:00 - 12:00

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Anton Janssen

Intenties:
Voor de overlevenden:
Nel de Kok-Verdult, Piet Verbeek, Jan v. der Kort, Anny de Jong-de Groot, Rie v. Houcke-Boel, Rien v. Ineveld, Bep Jansen-Kiebert, Wim Suykerbuyk, Katrien Baum-Müllenberg, Ran Franken, Rina Roks-Hopmans, Jan Gabriëls.

Overleden:
Nel de Kok-Verdult