• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

31 januari om 11:00 - 12:00

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 09.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers
pastoor Paul Verbeek
diaken Jan Foesenek

Voor de overledenen:
Rie v. Houcke-Boel, Anny de Jong-de Groot, jgt. David Halfhide en o. fam., Jan Verdult, Jan Satter, Piet Verbeek, Vinãs Peña, Jo de Wolff- Klaassen, o.o. Indeweij- Schroeijers, Bans de la Rambelja, jgt. Adriaan v. Roode.

Gedoopt: Jimmie Goossens
Overleden: Rie v. Houcke-Boel, Anny de Jong-de Groot.

Datum:
Tijd: