Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

24 januari om 11:00 - 12:00

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur via 0164-234867. Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
pastor Fredi Hagedoorn

Intenties:
Voor de dopeling: Jimmie Goossens.
Voor de overledenen: Bans de la Rambelje, Hans Gerard van Hagen, Jo de Wolff-Klaassen, o. fam. v. den Berg-Hoeks, Jakob v. der Graaf, Betty v. Tilborg-Vrients, Cornelia Brouwer-v. Hooijdonk.

Overleden: Bans de la Rambelje

Gebedskaartje:
In de viering ontvang je een gebedskaartje van de Gebedsweek voor de eenheid. Kijk voor meer informatie over de gebedsweek in dit nieuwsbericht.

Datum:
Tijd: