• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

11 juli om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Ingang Kerkstraat.

Aangeraden wordt te reserveren vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-233574. Dit kan op alle werkdagen van 09.00 uur tot 15.30 uur (behalve op vrijdagmiddag). Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Viering van Woord, Gebed en Communie

Voorganger:
pastor Fredi Hagedoorn
Intenties:
Voor de dopelingen:
Amelia Coppens en Jevino Daelemans.
Voor de overledenen:
Jeanne Jansen- Kruf, Hanneke Hermans, Ton v. Eekelen, o.o. v. Eekelen-Thewes en o. fam., o.o. Jansen-Adriraenssens en o. fam., Ied Jansen, Carla Asselbergs-v. Kalmthout en o. fam., Nelly Zandee-Bruijs, o.o. Hans Gerard en Greet v. Hagen-Radder, o.o. Ad en Jeanet v. den Aarssen-Boshouwers, Piet Hanssen, Pierre Hazen, Maria Theresia v. Kalmthout, Toke Jansen-Mangelaars, Jeanne Theuns-Aertssen.
Gedoopt:
Oliver v. Eekelen