• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

25 juli om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Ingang Kerkstraat.

Aangeraden wordt te reserveren vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-233574. Dit kan op alle werkdagen van 09.00 uur tot 15.30 uur (behalve op vrijdagmiddag). Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
pastor Fredi Hagedoorn
Intenties:

Uit dankbaarheid voor een 90ste verjaardag.
Voor de overledenen:
Louis Schuurbiers, Papy Luneta, o.o. Horsten-Beuken, Troy Wener, Leentje de Winter- Boonman, Kees Booij, o.o. Piet en Nel de Kok-Verdult, Johanna Hopstaken- Klaassen, Katrien Baum-Müllenberg, Annie en Koos de Jong, Sjef v. den Boom, Louis v. Egeraat, Jeanne Jansen-Kruf.
Overleden:
Louis Schuurbiers