• Dit evenement is voorbij.

Maria Ommegang viering in de St.-Gertrudiskerk

26 juni om 10:00 - 11:30

26 juni: Maria Ommegang en afsluiting

10.00 uur plechtige Hoogmis in de Sint Gertrudiskerk

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

15.00 uur start de stoet
Zondagmiddag 26 juni trekt de stoet vanaf het Markiezenhof via Steenbergsestraat – Fortuinstraat – Grote Markt – Hoogstraat Kerkstraat – Huijbergsestraat -Burgemeester van Hasseltstraat – Van Dedemstraat – Antwerpsestraat Korte Bosstraat – Bosstraat – Potterstraat – Lievevrouwestraat – Gevangenpoort.

17.00 uur afsluitende gebed
Na aankomst bij de Gevangenpoort, draaien de dragers met het Ommegangbeeld op de schouders om. Zij brengen het beeld voor de afsluiting weer terug naar de St.-Gertrudiskerk. en is er afsluitend gebed voor iedereen vrij toegankelijk. Maria wordt dan nog eenmaal toegezongen.

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Anton Janssen
pastor Fredi Hagedoorn
Collecte:
Voor eigen parochie, vicariaat en bisdom
Intenties:
Voor de overledenen:
Nellie Hessels, Harry Moelker, Rud Smit, Piet Verbeek, Viñas Peña, Jeanne Theuns-Aertssen, o. fam. v. den Bergh-Hoeks, Bernard Geerts, Kees Booij, Wim Schijven, Elly Kruf-Suijkerbuijk, o.o. Piet en Gré v. Overveld-Gaarman, jgt. Jozef Hopstaken, o.o. Toon Roelands en Riet Moerkens, José de Waal- Franken, o.o. Theo en Marie de Waal-van Ekeren, jgt. Piet Palstra en o.o. Palstra-Ditvoorst.
Overleden:
Nellie Hessels , Harry Moelker