• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

25 april om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Ingang Kerkstraat.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-233574. Dit kan op alle werkdagen van 9.00 uur tot 15.30 uur (behalve op vrijdagmiddag). Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Anton Janssen

Intenties:
Voor de dopeling:
Wisse Moerkens.
Voor de overledenen:
Frans Adriaansen, o.o. Piet en Nel de Kok-Verdult, Riny de Hoon, Anneke v. den Boom, Joke v. den Boom-Jonkers, Piet Verbeek, Viñas Peña, Jan Bosters, o.o. Jan Baptist en Cor de Jong-Timmermans, o.o. Gerrit en Riet Leenders-Vercammen, Dewdath Ritoe, Alexander en Dominique Hubers, Nelly Nuijten-Schillemans.

Overleden:
Frans Adriaansen