• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

3 oktober om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastor Wouter Blesgraaf sj
diaken Anton Janssen
Collecte:
Voor eigen parochie, vicariaat en Bisdom
Wereldmissiedag voor kinderen
Intenties:
Voor de dopeling:
Laila Otto.
Voor de overledenen:
Thijs v. Rijsewijk en Jan de Boer, pastor Ben Riesewijk, Marietje Theuns-Jetten, Riny de Hoon, o.o. Horsten-Beuken, jgt Marriet Gruss-Musters, o.e. Testers-Bakx, Leo en Daniëlle Boudewijn, Elly Kruf-Suijkerbuijk, o.o. Paul en Jo Iriks-Franken, Jan v. den Boom, o.o. Janus en Nellie Uijtdewilligen-de Groot, o.o. Willem Dielens en Corrie Ligt en Nellie Dielens, jgt Piet Jacobs, o.o. Jan en Jo Bruijs-Franken, Marius Hendriksen, Marius Johan Cramer.
Gedoopt:

Jace Heuts