Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

23 januari om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Jan Foesenek
Intenties:
Uit dankbaarheid voor
een 50-jarig huwelijk.
Overledenen:
Piet Verbeek, Viñas Peña, o.fam. v. den Berg-Hoecks, Cornelia Brouwers-v. Hooijdonk, o.o. Willem en Corrie Dielens-Ligt en Nelly Dielens, o.o. Philip en Maria Verdult-Witkam, o.o. André en Anny Visch, Jan en Lia Lint-Melisse, Wim Suijkerbuijk, o.o. Rien en Annie v. Ineveld-Schreurs, Koos en Anny de Jong- de Groot, Giel en Greetje Panhuyzen-Alt.
Gedoopt:
Raphaël Alo