• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

2 mei om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Ingang Kerkstraat.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-233574. Dit kan op alle werkdagen van 9.00 uur tot 15.30 uur (behalve op vrijdagmiddag). Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Anton Janssen

Intenties:
Voor de dopeling:
Natan Wandor.
Voor de overledenen:
Riet Sikkers-Meesters, Thijs v. Rijsewijk en Jan de Boer, pastor Ben Riesewijk, Marietje Theuns-Jetten, o.o. v. den Boom-Videler, Pierre Hazen, Coby Simonis-Schuurbiers, Piet Verbeek, Troy Wener, Mieke de Graauw-Koopman, Leo en Daniëlle Boudewijn, Frans Adriaansen, Toon Vroegrijk.

Gedoopt:
Wisse Moerkens