• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

6 juni om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Ingang Kerkstraat.

Aangeraden wordt te reserveren vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-233574. Dit kan op alle werkdagen van 09.00 uur tot 15.30 uur (behalve op vrijdagmiddag). Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Jan Foesenek
Intenties:
Voor het voorgenomen huwelijk van
Erwin v. der Schaft en Caroline Romboud.
Voor de overledenen:
Thijs van Rijsewijk en Jan de Boer, pastor Ben Riesewijk, Marietje Theuns-Jetten, o.o. Piet en Joke Matthijs-Verpalen, Leo en Daniëlle Boudewijn, o.o. Hans Gerard en Greet v. Hagen-Radder, o.o. Adriaan en Jopie Matthijssen-Batenburg, Jopie Noteltiers-de Kok, Jo Bruijs-Franken, o.o. Ad en Jeanet v. den Aarssen-Boshouwers.
Collecte:
Caritas met aandacht voor de Diaconie (bisdom Breda)

Datum:
Tijd: