• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

1 augustus om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Ingang Kerkstraat.

Aangeraden wordt te reserveren vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-233574. Dit kan op alle werkdagen van 09.00 uur tot 15.30 uur (behalve op vrijdagmiddag). Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Jan Foesenek
Collecte:
Voor eigen parochie
Intenties:
Voor de dopelingen:
Ciara-Jane Nagtzaam en Aaron Broekhoven.
Voor de overledenen:
Rinus Rokx, o.o. Toon Buuron en Marie Nuijtermans, Leo en Daniëlle Boudewijn, o.o. Raats-Verbiest, in liefdevolle herinnering voor de geboortedag van Marinus Clarijs( echtg. van Helena Schijvenaars), Louis Schuurbiers.
Overleden:
Louis Schuurbiers