• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

10 oktober om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Anton Janssen
Intenties:
Uit dankbaarheid:
voor een 45-jarig huwelijk.
Voor de overledenen:
Jan de Kort en o. fam., Riny de Hoon, o.o. Jansen-Adriaenssens en o. fam., Ied Jansen, Ton v. Eekelen, o.o. v. Eekelen-Thewes, Carla Asselbergs-v. Kalmthout en o. fam., Mary v. Kalmthout, Martin Nuijten, Katrien Baum-Müllenberg, Anneke Bastiaansen-Swagemakers, Maria Thuij Thuij, Piet Verbeek, Marius Cramer, Piet Palstra en o. ouders Palstra Ditvoorst, Catharina Francisca Verhees-Coppens.
Gedoopt:
Laila Otto
Collecte:
Voor eigen parochie, vicariaat en Bisdom

Datum:
Tijd: