• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

7 november om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
pastor Wouter Blesgraaf
Collecte:
Voor Katholieke Vereniging voor de Oecumene
Intenties:
Overledenen:
Geert de Rond, Ad Bogers, Jan Appels, Jo Holtzer-Meesters, Thijs v. Rijsewijk en Jan de Boer, pastor Ben Riesewijk, Marietje Theuns-Jetten, o.o. Schepers- v.d. Weijgert, Mieke de Graauw-Koopman, Leo en Daniëlle Boudewijn, o.o. Jan en Jo Bruijs-Franken, o.o. Haast-Elzakkers, Neeltje v. Nispen-v. Oevelen, Maria Thuy Thuy.
Overleden:
Ad Bogers, Jo Holtzer-Meesters, Geert de Rond