• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

9 mei om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Ingang Kerkstraat.

Aangeraden wordt te reserveren vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-233574. Dit kan op alle werkdagen van 09.00 uur tot 15.30 uur (behalve op vrijdagmiddag). Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Jan Foesenek

Intenties:
Voor de Eerste H. Communicanten.
Voor de overledenen:
Frans Senff, Jeanne Aanraad-v. Elsakker, Frans Küppers, o.o. Krijn en Truus Endhoven-Steijns, Carla Asselberg-v. Kalmthout en o. fam., Kees en Annie de Rooij-Ditvoorst, Toon Vroegrijk, Riet Sikkers-Meesters, opa Sjaak Landa, Johanna Hopstaken- Klaassen, Jan Proost.

Gedoopt:
Wisse Moerkens