• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

30 mei om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Ingang Kerkstraat.

Aangeraden wordt te reserveren vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-233574. Dit kan op alle werkdagen van 09.00 uur tot 15.30 uur (behalve op vrijdagmiddag). Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Woord, Gebed en Communieviering

Voorganger:
diaken Jan Foesenek
Intenties:
Uit dankbaarheid.
Voor het voorgenomen huwelijk van:
Jeroen Hendrickx en Anouk Bosters.
Voor de overledenen:
Jo Bruijs-Franken, Jona Limberger, Pierre Hazen, Jan Bosters, o.o. Albri Jeroen en Agnes Janssens-Boel, o.o. Horsten-Beuken, Antoinette v. Hasselt, Piet Verbeek, Nellie Zandee-Bruijs, Alphons Smout en Antonetta Somers, o.o. Piet en Nel de Kok-Verdult, o.o. Hans Gerard en Greet v. Hagen- Radder, Herman Soeters, o.o. Paul en Jo Iriks-Franken, o.o. Adriaan en Jopie Matthijssen-Batenburg, Jopie Noteltiers, Rinus Bennaars.
Gedoopt:
Sofie Manski